وداع با آقای شهید ایران

وزیر خارجه لبنان اعلام کرد که نگران حملات رژیم صهیونیستی به زیرساخت لبنان در صورت تشدید تنش میان این رژیم و ایران است.

نگرانی وزیر خارجه لبنان از حملات اسرائیل در صورت تشدید تنش با ایران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

«یوسف رجی» وزیر خارجه لبنان امروز سه‌شنبه گفت: ما از کشورهای بزرگ می‌خواهیم بر اسرائیل برای توقف نقض حاکمیت لبنان و عقب‌نشینی کامل آن از خاک لبنان فشار بیاورند.

طبق گزارش الجزیره، وی افزود: ما خواهان حمایت ارتش لبنان و تقویت توانمندی‌های آن برای خلع سلاح تمام گروه‌های غیردولتی و گسترش سلطه دولت بر تمام خاک خود هستیم.

وی همچنین گفت: باید یک راه حل نهایی برای بحران آوارگان سوری در لبنان جهت بازگشت آنها به کشور خود ایجاد شود.

وزیر خارجه لبنان در ادامه با اشاره به تنش‌های منطقه‌ای که ناشی از لفاظی‌های آمریکا و صهیونیست‌ها علیه تهران است، گفت: ما نگران این هستیم که در صورت تشدید تنش میان اسرائیل و ایران، اسرائیل حملات شدیدی را علیه زیرساخت لبنان انجام دهد. نشانه‌ها حاکی از این است که اسرائیل ممکن است فرودگاه بیروت را هدف قرار دهد. ما به تلاش دیپلماتیک جهت ممانعت از حملات اسرائیل به زیر ساخت خود ادامه می‌دهیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha